Cuinem a Can Carol

La Comissió de Cuines, amb la col·laboració de diferents veïnes del barri, ens porta una altra edició de Cuinem a Can Carol, amb sessions de cuina de diverses temàtiques per viatjar i aprofundir en el món de la gastronomia cuinant plegades. Totes les sessions consten d’una mostra culinària i un tast final.

17 de gener de 18h a 20h
Els cigrons: Proteïna vegetal econòmica
Els llegums són una font de proteïna vegetal econòmica que podem trobar durant tot l’any. A l’hivern, en elaboracions calentes que esdevenen d’allò més reconfortants. Cuinarem cigrons amb receptes tradicionals i d’altres més innovadores.

24 de gener de 18h a 20h
Fermentats vegetals: Què són i com fer-los
La fermentació és una tècnica tradicional i natural de conservació de productes del camp. Els fermentats aporten molts beneficis al nostre organisme, ja que són probiòtics naturals. En Rubén, del col·lectiu Desenruna, ens ensenyarà com fermentar vegetals.

21 de febrer de 18h a 20h
Calçots Urbans: Maneres de cuinar-los sense brases
A Catalunya ens encanten els calçots a la brasa, però les veïnes de ciutat, no acostumem a tenir fàcil accés a la infraestructura necessària. Per això aprendrem a cuinar calçots d’altres maneres per a quan no disposem de brases. No tindran res a envejar als fets a la brasa.

13 de març de 18h a 20h
Cuina Silvestre
Continuem descobrint el món de les plantes espontànies comestibles que podem trobar en el nostre entorn vegetal proper. Montserrat Enric, divulgadora de plantes silvestres comestibles, ens cuinarà i documentarà sobre plantes collides al camp.

20 de març de 18h a 20h
No ho llencis, cuina-ho: Cuina de reaprofitament
Podem aprofitar molts aliments que llencem, més dels que ens pensem! Per demostrar-ho, cuinarem pells de faves per donar-los una nova i saborosa vida i altres aliments que habitualment llencem.

Organitza i dinamitza la Comissió de Cuines de Can Carol

Sense cost *Es repartiran els costos dels aliments entre les assistents.

INSCRIU-TE A LES SESSIONS AQUÍ

Data

març 13 2024

Hora

18:00 - 20:00

Localització

Casal de Barri de Can Carol
Carrer de Cambrils, 24, 08023 Barcelona

Organitzador

Comissio de cuines

C/ Cambrils 26-28, 08023 Vallcarca – BCN

Telf.: 937 066 446    Mail: info@cancarol.cat

Twitter
Instagram

Els comentaris estan tancats.