Can Carol

El Casal de Barri Can Carol neix amb l’objectiu de ser un motor de participació ciutadana i un punt de coordinació amb la resta d’agents del territori. Un espai des d’on impulsar els projectes de les entitats del barri i donar suport a totes les iniciatives veïnals que comparteixin els valors del casal. L’objectiu principal és generar un espai autogestionat on fer tallers, trobades, espectacles, exposicions i qualsevol tipus d’activitat que fomenti la cohesió social.

FUNCIONAMENT

La gestió del projecte recau en la FEACCC, les seves entitats associades i el personal tècnic contractat: Dues persones contractades que faran tasques de coordinació i dinamització.
Ara bé, sent aquest un projecte de gestió comunitària, és important que la ciutadania, a títol individual també pugui sumar-se. És per aixó que es preveu la col·laboració de persones voluntàries que ajudin en tasques de recepció i informació.
Alhora, s’han establert diferents graus de participació oberts a tothom que trobareu desglossats en l’apartat de El Barri

HORARIS

 DILLUNSDIMARTSDIMECRESDIJOUSDIVENDRESDISSABTEDIUMENGE
MATÍTANCAT10-1310-1310-1310-1311-14TANCAT
TARDA16-2116-2116-2116-2116-22*16- 22*TANCAT
* El Casal romandrà obert fins les 22h si l’activitat cultural ho requereix, en cas contrari es realitzarà el tancament ordinari a les 21h.
  • Sota uns criteris prèviament consensuats, la normativa interna de l’equipament preveu la possibilitat de cedir espais fora de l’horari habitual a certes entitats del barri sense que això suposi la permanència de personal en el centre.

Espais

1/ Podem accedir al Casal des de la porxada principal de la plaça Farigola o bé per la porta lateral que dona accés a l’espai relacional.
A la planta baixa trobem la recepció, un petit espai expositiu i una sala polivalent perfectament equipada per acollir espectacles de petit format, xerrades i tallers de moviment (dansa, teatre, salut corporal etc.)
També trobem en aquest nivell els lavabos, l’espai relacional amb barra freda, l’ascensor i les escales que connecten amb la primera planta.

II/A la primera planta comptem amb el despatx administratiu, un magatzem, dues sales per fer tallers de petit format i una aula de cuina amb accés a una galeria on poder tastar els resultats dels tallers culinaris. A més, trobem un segon espai expositiu que connecta les diferents aules i pot albergar una petita biblioteca.

III/A la segona planta hi ha l’accés al terrat de l’edifici: un espai practicable on poder fer hi tot tipus d’activitats. Des de tallers de permacultura fins a concerts a l’aire lliure.