Cuina

Cuinem a Can Carol: Hivern

La Comissió de Cuines, amb la col·laboració de diferents veïnes del barri, ens porta una altra edició de Cuinem a Can Carol, amb sessions de cuina de diverses temàtiques per viatjar i aprofundir en el món de la gastronomia cuinant plegades. Un total de cinc sessions, repartides al llarg del trimestre en diferents dimecres. Totes consten d’una mostra culinària i un tast final.

Inscriu-te a les sessions que vulguis venir:

Els cigrons: Proteïna vegetal econòmica
17 de gener de 18h a 20h
Els llegums són una font de proteïna vegetal econòmica que podem trobar durant tot l’any. A l’hivern, en elaboracions calentes que esdevenen d’allò més reconfortants. Cuinarem cigrons amb receptes tradicionals i d’altres més innovadores.

Fermentats vegetals: Què són i com fer-los
24 de gener de 18h a 20h
La fermentació és una tècnica tradicional i natural de conservació de productes del camp. Els fermentats aporten molts beneficis al nostre organisme, ja que són probiòtics naturals. En Rubén, del col·lectiu Desenruna, ens ensenyarà com fermentar vegetals.

Calçots Urbans: Maneres de cuinar-los sense brases
21 de febrer de 18h a 20h
A Catalunya ens encanten els calçots a la brasa, però les veïnes de ciutat, no acostumem a tenir fàcil accés a la infraestructura necessària. Per això aprendrem a cuinar calçots d’altres maneres per a quan no disposem de brases. No tindran res a envejar als fets a la brasa.

Cuina Silvestre
13 de març de 18h a 20h
Continuem descobrint el món de les plantes espontànies comestibles que podem trobar en el nostre entorn vegetal proper. Montserrat Enric, divulgadora de plantes silvestres comestibles, ens cuinarà i documentarà sobre plantes collides al camp.

No ho llencis, cuina-ho: Cuina de reaprofitament
20 de març de 18h a 20h
Podem aprofitar molts aliments que llencem, més dels que ens pensem! Per demostrar-ho, cuinarem pells de faves per donar-los una nova i saborosa vida i altres aliments que habitualment llencem.

Organitza i dinamitza la Comissió de Cuines de Can Carol

Dies de sessió: Dimecres 17 i 24 de gener, 21 de febrer, 13 i 20 de març
Horari: De 18h a 20h
Sense cost *Es repartiran els costos dels aliments entre les assistents.

CÀPSULES FORMATIVES

PLACES PLENES

Comissió: Cuina