Cuinem a Can Carol
La comissió de cuines ens porta com cada trimestre una proposta de sessions de cuina sobre diverses temàtiques per viatjar i aprofundir en el món de la gastronomia cuinant plegades. Un total de sis sessions, dues sessions cada mes. Totes consten d’una mostra culinària i un tast final.
Inscriu-te a les sessions que vulguis venir:
Els ous, la proteïna més econòmica
19 d’abril de 18h a 20h
Cuinarem diferents plats amb ou per explorar les possibilitats que ens ofereix aquest aliment tan versàtil i treure’n tot el profit amb originalitat.
El salmó, més versàtil del que t’imagines
26 d’abril de 18h a 20h
La Miria Santos, xef del restaurant Leblon, ens ensenyarà com cuinar diferents parts del salmó amb diferents tècniques, a partir de les quals podrem elaborar diferents plats.
Canelons silvestres
10 de maig de 18h a 20h
Utilitzant aquelles plantes silvestres de temporada que tenim a l’abast aprendrem a cuinar uns deliciosos canelons amb elles.
Guia ràpida per cuinar amb espècies no tan exòtiques
17 de maig de 18h a 20h
Les espècies són les millors aliades al rebost per donar sabor i varietat als nostres plats. Així i tot, moltes vegades se’ns escapa com poder-les utilitzar per treure’n tot el potencial. Aprendrem a usar-les per a no deixar ningú indiferent!
Amanides de patates que encara no has descobert
14 de juny de 18h a 20h
Les patates són un producte a l’abast de tothom amb gran potencial, aprendrem a cuinar-les de maneres diferents per donar un toc nou a aquest aliment tan conegut!
Hidrata’t a l’estiu
21 de juny de 18h a 20h
Arriba la calor i amb ella la necessitat de refrescar-nos! Amb fruita, hortalisses, verdures i espècies, elaborarem diferents batuts, cremes i inclús algun còctel!
Organitza i dinamitza la Comissió de Cuines de Can Carol
Dies de sessió: Dimecres 19 i 26 d’abril, 10 i 17 de maig, 14 i 21 de juny
Horari: De 18h a 20h
Sense cost *Es repartiran els costos dels aliments entre les assistents.
CÀPSULES FORMATIVES
