Categories
Notícies

Ja tenim Casal!

L’obertura està prevista el gener
del 2021

A Vallcarca ja tenim Casal de Barri.
El districte de Gràcia va fer públic el passat 18 de novembre el resultat del concurs de lliure concurrència que atorga a la Federació d’Entitats Amigues de Can Carol i Consolat (FEACCC) la gestió comunitària, en la seva vessant de gestió cívica, d’aquest espai ubicat a la plaça Farigola del nostre barri.

Amb una puntuació de 82/100, podeu consultar aquí el projecte guanyador.

Ara mateix s’obre un període de negociació del conveni a l’espera que acabin les obres de remodelació de l’antiga masia de Can Carol que acull l’actual Casal. Podeu veure els plànols de remodelació a l’apartat Edifici.


L’obertura està prevista pel gener 2021, temps en el que començaran una sèrie d’activitats de portes obertes i assemblees on les veïnes i veïns del barri de Vallcarca podran apropar-se per conèixer l’espai, fer les seves propostes culturals i participar en les diferents comissions.

Us hi esperem!