Tarda de cinema infantil

Després de l’èxit del trimestre passat, aquest trimestre continuem amb les Tardes de Cinema Infantil a Can Carol. La Comissió Famílies ha preparat tres noves sessions que encantaran a les més petites.

Tindrem crispetes per a tothom qui vulgui!

Sense cost. Entrada lliure fins omplir aforament.
Organització a càrrec de: Comissió Famílies

EL CARGOL I LA BALENA (a partir de 3 anys)
Divendres 5 de maig de 17:30h a 18:30h

Amb esperit inquiet i ganes de descobrir món, un petit cargol s’embarca en un viatge, a la cua d’una balena geperuda, a través dels mars. Però, un dia, la balena perd el rumb i acaba encallada a una badia aïllada. Com ho farà el petit cargol per rescatar-la? Una bonica història d’una amistat improbable que ens farà recórrer els indrets més sorprenents i màgics del món submarí.

Aquesta sessió consta de la pel·lícula principal i tot seguit tres curts: La fulla; A l’aigua! i La pesca miraculosa.

VAINILLA (a partir de 5 anys)
Divendres 26 de maig de 17:30h a 18:30h

La Vainilla és una nena parisenca que arriba a l’Illa de Guadalupe per passar les vacances amb la seva tieta. Al principi rebutja tot allò relacionat amb l’illa, però de mica en mica anirà descobrint els seus misteris i s’endinsarà en una aventura exòtica plena de perso- natges pintorescos i elements màgics.

L’acompanyen cinc curtmetratges sobre l’acceptació dels propis orígens i de tot allò que ens fa diferents: El meu amic Tigre; Cada dia parles millor; Idodo; Curri blau i Dia de rentat.

PETITS HEROIS (a partir de 4 anys)
Divendres 16 de juny de 17:30h a 18:30h

Divertida i bonica selecció de curtmetratges plena de sorpreses, enginy i creativitat. Amb un punt en comú: els seus petits herois que intenten fer front de forma enginyosa a diferents reptes vitals.

Formada pels següents curts: Por de volar; El cérvol i la conilleta; Grand Prix; El cassó de l’Anatole; Ser o no ser… taronja; L’elefant i la bicicleta i 5,80 metres.

Data

juny 16 2023
Caducat!

Hora

17:30 - 18:30

Localització

Casal de Barri de Can Carol
Carrer de Cambrils, 24, 08023 Barcelona

Organitzador

Comissió Families

C/ Cambrils 26-28, 08023 Vallcarca – BCN

Telf.: 937 066 446    Mail: info@cancarol.cat

Twitter
Instagram

Els comentaris estan tancats.