Cuinem a Can Carol

La Comissió de Cuines ens porta com cada trimestre una proposta de sessions de cuina sobre diverses temàtiques per viatjar i aprofundir en el món de la gastronomia cuinant plegades. Un total de sis sessions, dues sessions cada mes. Totes consten d’una mostra culinària i un tast final.

Cuina silvestre de temporada (PLACES PLENES)
18 d’octubre de 18h a 20h
David Balsells, dietista, fitoterapeuta i pagès, ens presentarà diferents elaboracions amb plantes silvestres de tardor.

Envinagrats, molt més que un saborós aperitiu (PLACES PLENES)
25 d’octubre de 18h a 20h
Aprendrem el procediment de conserva i adobament d’aliments per tal de poder-lo fer a casa. Ho farem amb Helena Melero, cuinera i pionera del “Cuinem Can Carol”.

Fideuà vegana (PLACES PLENES)
22 de novembre de 18h a 20h
La xef del restaurant Leblon, Miria Santos, torna a la cuina de Can Carol. Aquesta vegada per mostrar-nos com fer una deliciosa fideuà vegana amb xips.

Fem fricandó estalviant energia (PLACES PLENES)
29 de novembre de 18h a 20h
Aprendrem com podem estalviar energia fent el fricandó amb l’olla exprés i veurem com queda en comparació amb la versió tradicional.

Arròs 5 espècies (PLACES PLENES)
13 de desembre de 18h a 20h
La Comissió Cuines ens ensenyarà com fer l’Arròs 5 espècies, un acompanyament de luxe a l’abast de totes les butxaques.

Aperitius de Nadal sense tirar la casa per la finestra (PLACES PLENES)
20 de desembre de 18h a 20h
Acabem el trimestre preparant-nos per les celebracions de finals d’any, aprenent a fer uns aperitius que seran els reis de la festa!

Organitza i dinamitza la Comissió de Cuines de Can Carol

Sense cost *Es repartiran els costos dels aliments entre les assistents.

Data

des. 13 2023

Hora

18:00 - 20:00

Localització

Casal de Barri de Can Carol
Carrer de Cambrils, 24, 08023 Barcelona

Organitzador

Comissio de cuines

C/ Cambrils 26-28, 08023 Vallcarca – BCN

Telf.: 937 066 446    Mail: info@cancarol.cat

Twitter
Instagram

Els comentaris estan tancats.