Cuinem a Can Carol
La Comissió de Cuines ens porta com cada trimestre una proposta de sessions de cuina sobre diverses temàtiques per viatjar i aprofundir en el món de la gastronomia cuinant plegades. Un total de sis sessions, dues sessions cada mes. Totes consten d’una mostra culinària i un tast final.
Cuina silvestre de temporada (PLACES PLENES)
18 d’octubre de 18h a 20h
David Balsells, dietista, fitoterapeuta i pagès, ens presentarà diferents elaboracions amb plantes silvestres de tardor.
Envinagrats, molt més que un saborós aperitiu (PLACES PLENES)
25 d’octubre de 18h a 20h
Aprendrem el procediment de conserva i adobament d’aliments per tal de poder-lo fer a casa. Ho farem amb Helena Melero, cuinera i pionera del “Cuinem Can Carol”.
Fideuà vegana (PLACES PLENES)
22 de novembre de 18h a 20h
La xef del restaurant Leblon, Miria Santos, torna a la cuina de Can Carol. Aquesta vegada per mostrar-nos com fer una deliciosa fideuà vegana amb xips.
Fem fricandó estalviant energia (PLACES PLENES)
29 de novembre de 18h a 20h
Aprendrem com podem estalviar energia fent el fricandó amb l’olla exprés i veurem com queda en comparació amb la versió tradicional.
Arròs 5 espècies (PLACES PLENES)
13 de desembre de 18h a 20h
La Comissió Cuines ens ensenyarà com fer l’Arròs 5 espècies, un acompanyament de luxe a l’abast de totes les butxaques.
Aperitius de Nadal sense tirar la casa per la finestra (PLACES PLENES)
20 de desembre de 18h a 20h
Acabem el trimestre preparant-nos per les celebracions de finals d’any, aprenent a fer uns aperitius que seran els reis de la festa!
Organitza i dinamitza la Comissió de Cuines de Can Carol
Sense cost *Es repartiran els costos dels aliments entre les assistents.
Els comentaris estan tancats.