Cuinem a Can Carol: Hivern
La Comissió de Cuines ens porta una altra edició de Cuinem a Can Carol, sessions de cuina comunitària de diverses temàtiques on aprofundim en el món de la gastronomia cuinant plegades. Compartint eines per aconseguir una alimentació saludable, sostenible, de proximitat, bona i atractiva. Totes consten d’una mostra culinària i un tast final.
Inscriu-te a les sessions que vulguis venir:
Temps de cols i bròquils
15 de gener de 18h a 20h
Les crucíferes, grans aliades de la cuina i de la salut! Elaborarem tres plats diferents fets amb alguna crucífera com a ingredient principal.
Estalvi vegà. Seitan casolà
29 de gener de 18h a 20h
El seitan és una de les proteïnes vegetals més conegudes i admirades, juntament amb el tofu. Prové de la tradició cuilinària xinesa i és obtingut a partir del gluten de blat. Ensenyarem a fer seitan a casa i l’aplicarem a diverses receptes.
Fem mató a casa
26 de febrer de 18h a 20h
Un expert ens explicarà com fer formatges a casa, farem un mató a Can Carol i el provarem en diferents plats.
Temps de faves
12 de març de 18h a 20h
Les faves estan de temporada i per això explicarem les seves propietats nutricionals i les cuinarem en diverses receptes.
La reina del hort. La carxofa
26 de març de 18h a 20h
Continuem descobrint les grans possibilitats de la carxofa cuinant-la de diverses maneres i les seves propietats nutricionals.
Organitza i dinamitza la Comissió de Cuines de Can Carol
Dies de sessió: Dimecres 15 i 29 de gener, 26 de febrer, 12 i 26 de març.
Horari: De 18h a 20h.
Sense cost *Es repartiran els costos dels aliments entre les assistents.
CUINA COMUNITÀRIA
Enllaç d’inscripció disponible a partir del dimarts 7 de gener a les 17h.