Setmana de l’alimentació sostenible: Fem xocolata de garrofa

Passejant pel Bosc Turull coneixerem els garrofers, arbres que en plena tardor ens obsequien amb les seves garrofes. En collirem algunes i baixarem a Can Carol per cuinar-les i fer xocolata de garrofa!

Aquest fruit s’utilitza des d’èpoques antigues per obtenir farina de garrofa, molt rica en fibra soluble, amb la que obtindrem aquesta xocolata saludable, de temporada i de proximitat!

Activitat coorganitzada entre el Casal de Barri Can Carol i l’Aula Ambiental Bosc Turull.

A càrrec de: Joan Solé, de la Societat Catalana d’Educació Ambiental.

CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA: aula@boscturull.cat

Data

oct. 20 2021
Caducat!

Hora

18:00 - 20:00

Localització

Aula de Cuina

Organitzador

Bosc Turull

C/ Cambrils 26-28, 08023 Vallcarca – BCN

Telf.: 937 066 446    Mail: info@cancarol.cat

Instagram

Els comentaris estan tancats.