Cuinem a Can Carol

La comissió de Cuines ens porta aquest trimestre un cicle de càpsules formatives de cuina sobre diverses temàtiques per viatjar i aprofundir en el món de la gastronomia, aprenent i cuinant plegades.

Dimecres 18 de gener de 18h a 20h
Marisc per frenar la inflació
En aquesta sessió aprendrem els trucs per a cuinar
marisc a baix preu.

Dimecres 25 de gener de 18h a 20h
Fem magdalenes buidant la nevera
En aquesta sessió aprofitarem les restes de la nevera
per fer unes magdalenes.

Dimecres 8 de febrer de 18h a 20h
Cuina silvestre 1
En aquesta sessió aprendrem a cuinar amb producte
collit del camp.

Dimecres 15 de febrer de 18h a 20h
Cuina de fusió brasilera-mediterrània
Convidem la xef Miria Santos del restaurant Leblon,
d’origen Brasiler. Ens ensenyarà a fer dos plats típics
del Brasil adaptats als ingredients que podem trobar
aquí. També ens donarà consells d’aprofitament ali
mentari que practica al seu restaurant.

Dimecres 15 de març de 18h a 20h
Carxofes, l’hortalissa per excel·lència
La carxofa és fresca, intensa, gustosa, suau i poc aspre
amb grans propietats saludables. Tot i això, no són fà-
cils de cuinar. Donarem les eines per aconseguir uti
litzar la carxofa del tot i sense perdre els nutrients, a
través de diferents receptes.

Dimecres 22 de març de 18h a 20h
Cuina silvestre 2
Montserrat Enrich, divulgadora de plantes silvestres
comestibles, ens cuinarà amb plantes silvestres colli-
des del camp.

Per venir a les sessions de Cuinem a Can Carol t’has d’inscirure a l’apartat Tallers de la nostra web.

Organització a càrrec de: Comissió Cuines

Data

març 22 2023
Caducat!

Hora

18:00 - 20:00

Localització

Casal de Barri de Can Carol
Carrer de Cambrils, 24, 08023 Barcelona

Organitzador

Comissio de cuines

C/ Cambrils 26-28, 08023 Vallcarca – BCN

Telf.: 937 066 446    Mail: info@cancarol.cat

Twitter
Instagram

Els comentaris estan tancats.