Càpsula formativa: Moneda lliure G1, com començar?

L’objectiu de les càpsules formatives és oferir espais per fomentar l’autogestió del veïnat en diferents àmbits de la seva quotidianitat. Aquesta tardor parlarem de sexualitats i moneda lliure:

24 d’octubre a les 18:30h – CÀPSULA FORMATIVA: SEXUALITATS, UNA DECLARACIÓ D’INTENCIONS PER NOSALTRES

Sense cost

Aquesta càpsula és organitzada i coordinada pel Cercle de Dones de Can Carol. Aquest curs està adreçat a dones grans i joves, i es tracta d’un espai de confiança que pretén entomar les vivències que tenim les dones, al llarg del cicle vital, de la nostra salut i els nostres cossos.

Parlem de la sexualitat, lluny d’entendre-la com allò prohibit, per viure-la com un procés de canvi de creixement i d’alliberació.

2 de novembre a les 18:30h- CÀPSULA FORMATIVA: MONEDA LLIURE G1, COM COMENÇAR?
Cost: 3 euros

Taller d’introducció al que és la moneda lliure G1, com crear-se una cartera digital per rebre i fer pagaments, com afegir oferiments de béns i serveis propis i on trobar els d’altres, on trobar informació dels esdeveniments, mercats, botigues i negocis on poder emprar la moneda.

Durant el taller cada assistent rebrà una donació de 10 G1 (unitat monetària) i haurà de retornar 1 per demostrar que ha entès el funcionament del sistema. La idea addicional és dialogar sobre la millor manera de donar a conèixer més la moneda lliure al barri, districte i ciutat. I la proposta inicial inclou usar-la durant els mercats d’intercanvi trimestrals a Can Carol, entre altres iniciatives que surtin entre els assistents.

Per un millor aprofitament del taller, cal que cada assistent porti un telèfon mòbil o un ordinador portàtil on poder instal·lar i fer ús del programa durant la sessió.

Tallerista: Xavier de Pedro

INSCRIPCIONS AQUÍ

Data

nov. 02 2022
Caducat!

Hora

18:30 - 20:30

Cost

€3

Localització

Aula-taller

Organitzador

Casal de Barri Can Carol

C/ Cambrils 26-28, 08023 Vallcarca -BCN

Telf.: 937 066 446    Mail: info@cancarolvallcarca.cat

Twitter
Instagram

Els comentaris estan tancats.