Cuinem a Can Carol: Hivern
La Comissió de Cuines ens porta una altra edició de Cuinem a Can Carol, sessions de cuina comunitària de diverses temàtiques on aprofundim en el món de la gastronomia cuinant plegades. Compartint eines per aconseguir una alimentació saludable, sostenible, de proximitat, bona i atractiva. Les sessions consten d’una mostra culinària i un tast final.
Inscriu-te a les sessions que vulguis venir:
Les patates, els tubercles per a tots els pressupostos
Dimecres 21 de gener de 18h a 20h
Les patates són una de les incorporacions modernes al receptari tradicional català. Explorarem les possibilitats d’aquest aliment tan bàsic!
Verdures oblidades
Dimecres 28 de gener de 18h a 20h
Cuinarem verdures que habitualment no utilitzem per a recuperar productes de proximitat ben bons.
Les varietats de mongeta locals
Dimecres 18 de febrer de 18h a 20h
Descobrirem i cuinarem algunes de les 44 varietats de mongetes locals de Catalunya.
Cuina de Quaresma
Dimecres 25 de febrer de 18h a 20h
La Quaresma es temps d’austeritat al plat. Descobrim els seus plats tradicionals lligats a la cultura popular.
Begudes vegetals
Dimecres 11 de març de 18h a 20h
Aprenem a fer begudes vegetals a casa i com les podem aplicar a la cuina!
La carxofa, molt més que una verdura
Dimecres 25 de març de 18h a 20h
Cuinarem les carxofes de diferents maneres, explorant les possibilitats de gaudir d’aquest ingredient tan versàtil! També revisarem les seves qualitats desintoxicants, antiinflamatòries, etc.
NOVETAT! INFORMACIÓ IMPORTANT: Per a garantir que s’aprofitin les places de les sessions, aquelles persones que no notifiquin la falta d’assistència amb 24h d’antelació, perdran la plaça de les següents sessions.
Organitza i dinamitza la Comissió de Cuines de Can Carol
Dies de sessió: Dimecres 21 i 28 de gener, 18 i 25 de febrer, 11 i 25 de març
Horari: De 18h a 20h.
Sense cost. *Es repartiran els costos dels aliments entre les assistents.
CUINA COMUNITÀRIA
Enllaç d’inscripció disponible a partir del dimecres 7 de gener a les 17h.
